Homemade sushi
Igår kompisar, då gjorde jag och min syster hemmagjord sushi för första gången. Vi gjorde vegetarisk sådan men kom på att jag hade parmaskinka i kylen så vi testade även det. Det var lite sådär hehe. Dem andra var godare faktiskt. Köpte ett sushi kit på ica som blev fyra stycken rullar. I dem varierade vi oss med Philadelphia med smak av grillad paprika samt vitlök. Grönsakerna vi använde var morot, avokado, gurka och groddar. Det blev så gott!! Blev helt gaaaalet mätt dock och mådde skit. Kanske var det där kakpaketet jag tryckte i mig till efterätt haha. Eller? Ja kanske det. Till lunchen såg vi på Atlantis. Så bra film. Älskar tecknat.
 
Jag och Espen var ju även på lite kalasande på kvällen. Han var lite kinkig då han sov dåligt på dagen. Men det gick helt okej. Vi stannade inte så sent och han somnade i bilen snabbt. En annan var ju helt sockerstinn in på sena timmarna inatt. Har haft så svårt att somna det senaste och det ger mig sån ångest. Blir ju liksom ännu svårare att somna när man mår dåigt för att att man inte kan sova haha. Men det ger sig väl. Espen vaknade med Sebbe imorse så det var bara att kliva upp. Kände mig pigg dock så det var härligt at starta morgonen runt 6 istället för 9 ;) Ska slänga lite blommor som vissnat osv strax. Sebbe skulle ta med tulpaner från jobbet igår egentligen men det gled ur minnet om man säger så:) Har jag tur får jag nya ikväll! 
 
- Är du ett fan av sushi också?? Tryck på hjärtat isåfall! <3 -
Emilia Sjödin

Så mysigt! :)

Svar: Så sjukt mysigt!!:)
Lisa Jungqvist Larsson

Anna-Maria

Så gott det ser ut! :) Kul att göra egen sushi. Mysigt att titta på tecknat till lunchen, det är alltid ett säkert kort! :)

Svar: Ja det var faktiskt väldigt roligt! Mankan ju variera sig i oändlighet:) Ja tecknat äger!!!
Lisa Jungqvist Larsson

Anonym

Nu har ja hittat hit😊Superfin o inspirerande blogg du har! /Helena (Jeniffers granne😉)

Svar: Hej Helena! Välkommen 😁 tack ska du ha!!
Lisa Jungqvist Larsson

Emelie

Din syster är bekant.. :) Men kan inte placera henne :)

Ni gjorde iaf superfina sushi! ☺️

Svar: Om det är Emelie F som kommenterade så kan det hänt att hon varit vikarie hos er på förskolan kanske☺️
Lisa Jungqvist Larsson

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress