Hänt i dagarna
Igår blev jag bjuden på en riktig smarrig frukost hos mamma. Åt lunch väldigt sent sen kan jag lova. Vi var helt proppmätta!
Igår kväll klippte jag Espen och det blev så himla fint och gulligt! Gick jättebra framför Paw Patrol som är nya favoriten här hemma. Han tyckte det var lite obehagligt när jag klippte i nacken och runt öronen men överlag gick det kanon! Sedan var det ju bara att dra fram dammsugaren och direkt ner i badkaret haha.
Vann även en instagramtävling igår. Kunde man ens göra det?! Vann iallafall detta fina citrusträdet:D Dock får det stå på jobbet ett tag då det skulle stå kyligt. Vi har ju så satans varmt hemma så hade dödat den med en gång...
I tisdags var vi hos tandläkaren. Det var Espen som skulle på sin 2-årskontroll. Allt såg superfint ut men hade hade lite bett från nappen. Han har den inte så mycket längre direkt heller så är inte orolig. Bara när han ska sova.
 
Lite vårnytt!
Inlägget innehåller annonslänkar.
Nu har dessa fina ting legat lite för länge i min varukorg. Så nu slog jag till! Var 20% på hela hemsortimentet hehe... Det underbara påslakanet finns här och den fina bänken finns här! (Adlinks)
 
Bilderna är lånade från Ellos hemsida.
 
Bath cape for children
Lite bättre bilder kommer här på den badcapen jag sydde till Espen. Så nöjd förutom att jag ska fodra luvan till nästa jag syr. Någon som vill ha en till någon knort?;) Såg en liknande från Numero 74 som såklart kanske var finare men som kostade nästan 700 hehe. Min var något billigare om man säger så!
Espen pekar på denna varje gång vi badat nu och springer runt naken och torkar. Så gulligt! Sydde öglorna till knapparna med resårtråd så det är enkelt att knäppa och knäppa upp. Kan bli galen på knapphål där det knappt går att knäppa haha. Särskilt svårt med ett barn med mycket spring i benen! Men nu slipper jag den svetten!