Lisa J Larsson - Mat, bak och livets goda

Solig promenad

Publicerad 2016-01-31 14:45:00 i Livet,

Fyfan vad gött det var med en lång promenad!! Solen sken och vi blåste nästan bort men det var hur skönt som helst ändå. Nu ska vi unna oss en kebabrulle! Tjohooo!
 
PS. jag fick bara hålla i vagnen för att ta ett kort på mig och Espen... Sebbe ska då bannemig alltid köra... haha. 

Söndag=mysfrukost

Publicerad 2016-01-31 11:26:21 i Livet,

Godmorgon vänner!
 
Jag sov lääänge idag och Sebastian väckte mig med baconfrukost. Fasiken vad gott det är!! Lillplutten får ligga i sin vagga bredvid oss och sova så vi har koll på honom.
Är fortfarande så himla trött men vi ska ut på långpromenad och kolla in vårt hus och få massa frisk luft. Det började ju snöa igår såklart när jag tog kjol på mig... Frös så mycket. Men ska man vara fin får man lida pin eller? Men idag ser vädret strålande ut och det ska bli kul att testa vagnen ordentligt! Har bara gått på stan lite änsålänge. 
 
Gårdagen var så himla lyckad! Examensfesten var supertrevlig, dock tackade vi för oss lite tidigare än alla andra då vi kände att vi behövde komma hem till denna lilla goding. När vi väl kom hem gallskrek han. Alltså gallskrek så att han darrade i rösten. Gjorde så ont i mitt mammahjärta. Han hade sovit gott nästan hela kvällen med min mamma, pappa och lillasyster. Men fick kanske lite magknip eller saknade mami och papi lite kanske? Sebastian tog honom på bröstet i sängen en stund och då lugnade han ner sig. Vi trodde vi skulle få en jobbig natt men han matades och somnade som en stock och sov i 4 1/2 timma innan jag skulle upp och mata honom. Han var lika lätt att natta sen igen. Vi har börjat mata honom med 50/50 bröstmjölk och ersättning. Kan vara ersättningen som spökar lite i magen kanske. Men överlag så går det jättebra med det!

Fancy life

Publicerad 2016-01-29 23:04:07 i Bebis, Livet,

Såhär ser typ mina dagar ut haha. Matar lillen cirka var tredje timma och försöker efter det pumpa ur mjölk till nästa måltid. Det är en utmaning att hålla två trattar på tuttarna och en hand med nappen i lillens munn när han blir ledsen kan jag lova! Längsta kvarten i världshistorien.
 
Nu har jag matat honom och han sover, men vaknar nu hör jag, i sin vagga bredvid sängen. Hold on, crying baby...
 
Såååå, tufft att få ihop ett litet inlägg. Sebastian har varit ute och käkat med sina kompisar ikväll men jag och Espen har klarat oss utmärkt. Som tur är kom han i skrivande stund hem och kan byta en kissig blöja. Vår pojk är väldigt känslig för kissig blöja. Bajsig blöja sover han igenom men inte kissblöja. Alltid en timma efter hans måltid så kissar han och börjar skrika. Då är det bara att stiga upp ur sängen igen och byta. Håller med honom. Hade inte heller velat sova i kiss. Tacka gudarna för att man inte är ensamstående förälder och måste ta alla nattpass. Eftersom Sebbe börjar jobba tidigt så tar han det som är vid 00.00-01.00 och så tar jag resten. Att få sova iallafall 3-4 timmar i streck är ren lyx! 
 
Imorgon har vi dock mina föräldrar här som barnvakter! För då ska vi på examensfest för Linnea och det ska bli så himla roligt! Då kommer dem hit i god tid för att vi ska kunna göra oss iordning och gå ut och ta en liten drink ihop jag och Sebastian innan. 

Om

Min profilbild

Välkommen till min lilla bloggis! Mitt namn är Lisa Jungqvist Larsson. Bor i Skövde med min man och son. Mitt liv består av goda middagar, familjeliv och en och annan blombukett! Vi ska snart flytta från vårt fina hus för nya äventyr någon annanstans. Häng med vettja! Kontakt: lisajungqvistlarsson@gmail.com

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela