Lisa J Larsson - Mat, bak och livets goda

En sista måltid

Publicerad 2016-03-30 20:50:31 i Bebis, Livet, Vårt hem,

I måndags fick Espen sin sista måltid i den gamla lägenheten. För nu har vi äntligen nycklarna till vårt hus!!! Jag umgicks med Julia nästan hela dagen. Så himla mysigt! Längtar tills hon kommer till Sverige igen<3
 
Jag och mamma hade hand om flytten igår. Även om vi hade en flyttfirma så blir det så mycket småskit som vi var tvungna att köra själva. Tror vi åkte typ sju gången fram och tillbaka för att packa hela bilen full. Men nu är allt i huset. I ett organiserat kaos. Målarna har kommit långt och jag hoppas att dem blir klara till helgen så att vi får börja möblera! Jah har packat upp halva köket och hälften av våra kläder. Galjarna tog slut men som tur är har Sebbes mamma ett lager med sådana! Det ska jag fortsätta med så fort jag hinner. Imorgon har jag ingen barnvakt så då ska jag och Espen bara chilla. Lämna in bilen för däckbyte  bl a. Ska försöka få in en riktigt lång promenad också. För fyfan vad dåligt man äter när man är i farten hela tiden. Usch. Vill ha mitt egna fyllda kylskåp och kunna laga egen mat. Vi har det superbra hos Sebbes päron såklart. Men ni vet vad jag menar! 
 
Ska åka förbi huset imorgon och se hur det går för gubbarna. Ska passa på att knäppa några bilder då också. Kul att ha före och efter-bilder ju!
 
 

Lösfransar

Publicerad 2016-03-26 19:21:02 i Skönhet,

Klipp här!
 
Såg detta klippet som visar hur man sätter på singelfransar. Jag tycker det är sjukt svårt att få på hela lösfransar på mig själv. Därför har jag gjort fransförlängning. Jag började med det i somras och hade det i kanske 4 månader. Men sedan var jag tvungen att låta ögonen vila lite! Men när man tog bort dem haha shit. För det första  var man ju van vid att ha långa och många fransar. Men sen ser det ju lite ut som att man gått igenom en cellgiftsbehandling. Alltså noll fransar. Dem växer ju ut som tur är. Jag testade för en månad sedan att göra nya. Och det blev jättefint. MEN... det känns liksom inte bekvämt denna gången. Att inte kunna klia sig i ögonen, dem står åt alla håll när jag vaknar på morgonen osv. 
 
Men så såg jag ju detta klipp och tycker inte att det ser så jäkla svårt ut ändå! Riktigt sugen på att testa. Om det nu bara tar 5 minuter som hon säger så använder jag hellre sådana och kan tvätta bort smink osv ordentligt på kvällen! 
 
Värt inlägg jag vet...

Om

Min profilbild

Välkommen till min lilla bloggis! Mitt namn är Lisa Jungqvist Larsson. Bor i Skövde med min man och son. Mitt liv består av goda middagar, familjeliv och en och annan blombukett! Vi ska snart flytta från vårt fina hus för nya äventyr någon annanstans. Häng med vettja! Kontakt: lisajungqvistlarsson@gmail.com

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela