En liten gåva
Köpte denna bok igår som en liten vardagspresent till Sebastian. VI skulle laga kött och bea så tänkte det var passande. Vi har ju Myllymäkis såsbok också. VI gjorde bea förra fredagen men då fick vi inte till den. Men igår!! Jävlar vad perfekt den blev. Tog sååå fina bilder på köttet och allt meeeeeen nu när jag skulle redigera dem så var ju inte minneskortet i såklart... Haha så besviken. Stekte oxfilén med en kvist rosmarin och en stor delad vitlök och så öste jag köttet hela tiden med smöret. Det blev sååå gott iallafall!
 
PS. fyndade även den fina saxen igår på rean på Åhlens.
Fredagsmys och fika
Mötte upp Jennifer, Leona och Elton på stan tidigar idag. Vi tog en sväng i lite affärer och sen köpte vi hem fika till dem och åt lite smörgåslunch och kakor. Blev så sjukt sugen på skolbröd och proppade i mig min haha. Jättegott! Espen är väldigt fascinerad av Elton och kröp efter honom vart han än gick och tyckte att han var jätterolig. Mysigt att se!
Den årliga julbrunchen
Igår var tjejerna hemma hos Emma för den årliga julbrunchen. Eller ja.. det blev ju i mellandagarna nu och så körde vi på tapas. Emma hade fixat den perfekta tapasen och allt var ljuvligt gott! Efter maten körde vi julklappsspelet och jag kammade hem nästa alla paket. TJOHOOOO! Så glada var tjejerna för det hehe. 
 
Var sjukt mysigt at hänga med alla och bara gosa inne i värmen!