Lisa J Larsson - Mat, bak och livets goda

En salig blandning av pannkakor och godis

Publicerad 2017-03-31 21:17:28 i Frukost, Livet,

Imorse bjöd jag hem Jennifer och Leona på pannkaksfrukost. Blev så jäkla sugen när jag vaknade imorse! Den blev magiskt god! 
 
Denna dag har varit hektiskt! Först hängde vi med Jennifer och Leona till typ 14 och sen åkte jag och Espen iväg för att byta däck på bilen. Medans dem gjorde det gick vi till Beijer och snackade kök och efter det handlade vi på Coop. Klockan hade blivit sisådär 16 och det tog oss typ 45 minuter att komma hem från Coop pga att alla slutade jobba och skulle fredagshandla haha. Tacksam för en glad bebis! 
 
Nu är Espen nattad och vi ser ett avsnitt av Farang och dricker lite vin. Imorgon ska jag och Sebastian åka till Göteborg på tu man hand. Ska bli mysigt att gå runt och strosa och ta en mysig fika!

Om

Min profilbild

Välkommen till min lilla bloggis! Mitt namn är Lisa Jungqvist Larsson. Bor i Skövde med min man och son. Mitt liv består av goda middagar, familjeliv och en och annan blombukett! Vi ska snart flytta från vårt fina hus för nya äventyr någon annanstans. Häng med vettja! Kontakt: lisajungqvistlarsson@gmail.com

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela