Lisa J Larsson - Mat, bak och livets goda

Hänt i veckan

Publicerad 2015-10-31 13:27:00 i Livet,

1. Försökte ta en selfie med magen. Blev typ 35 bilder och detta var den bästa jag fick till haha. Har för korta armar!
2. Hittade världens bästa pumpa hahaha. Tyckte den var rolig.
3. Hittade världens största AloeVera-dryck?! Jag gillar den med smak av mango så mycket!!
4. Bakade två långpannor med äppelkaka med karamelliserad mjölk i. Riktigt god!! MEN tanken var att jag skulle bjuda kunderna i butiken, men så var det lite kladdigt i botten av kolan så blev så fula rutor:( Men dem blev glada ändå!
5. KÖPT VÄRLDENS FINASTE JULGRAN!! I plast för Sebbe är "allergisk" mot riktigt gran. Jäkla eksembarn, hehe ne skoja. Hade inte velat bära ut en barrande gran från vår lägenhet ändå. Men denna har liksom "riktiga" barr. Inte utklippta barr liksom. Längtar tills jag får sätta upp den. När kan man tidigast göra det?? Första advent?
6. Mamma sitter och stickar massa raggsockar till bebis som är såååå fina!! I alpackaull också så att dem blir extra mjuka mot huden. 
 

En vecka kvar på jobbet

Publicerad 2015-10-31 13:13:02 i Livet,

Så himla lugn period på jobbet nu det är skönt på ett sätt men ändå så tråkigt ibland för dagarna går ju så mycket fortare om man har mer att göra. Det är så vackert överallt nu. Fina starka färger, det gillar jag! De senaste dagarna har jag fått både ont i ryggen och i ljumskarna så känns skönt att det bara är en vecka kvar sen. Men ändå undrar jag vad jag ska sysselsätta mig med sen?? Jag har gjort en liten punktlista!
  • Hämta barnvagnen
  • Tvätta alla bebisens kläder och sortera osv
  • Köpa det allra sista såsom blöjor etc
  • Städa och fixa i stora garberoben
  • Rensa alla mina klänningar från min klädstång så att en julgran får plats
  • Städa så inni helsike
  • Göra köttfärssås och frysa in
  • Beställa en badbalja
Dock kommer jag ha gjort detta på två dagar men får väl dela upp det lite hehe. Och mycket mer skall göras. Måste köpa julpynt till granen också.

Kaninen och jag

Publicerad 2015-10-31 12:51:42 i Livet,

Igår typ 5 minuter innan vi skulle iväg och äta middag skriker Sebastian från duschen att han måste ta kort på mig. Varför frågar jag? Jo men vi måste ta mer kort på dig svarar han. Att det är mysigt att ha sen. Och det kan jag väl hålla med om. Men shiiit vad uppstyrt det känns haha. Inte alls bekvämt.. Jag bah ah tar väl och håller i kaninen då?? Ah här ser ni att jag börjar bli riktigt rund om magen iallafall! Vår galet fina spjälsäng från IKEA och fina lamporna som hänger på väggen är från Åhlens. Imorgon ska jag beställa hem en badbalja har jag bestämt. En som går att vika ihop. Hur smidigt som helst ju!

Om

Min profilbild

Välkommen till min lilla bloggis! Mitt namn är Lisa Jungqvist Larsson. Bor i Skövde med min man och son. Mitt liv består av goda middagar, familjeliv och en och annan blombukett! Vi ska snart flytta från vårt fina hus för nya äventyr någon annanstans. Häng med vettja! Kontakt: lisajungqvistlarsson@gmail.com

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela