Lisa J Larsson - Mat, bak och livets goda

Pigalle

Publicerad 2016-07-31 16:39:00 i Allmänt,

Ja här satt la vi och åt lite igår. Haha alltså sjukt.. vi åt verkligen hela tiden. Okej JAG åt hela tiden. Men kan inte låta bli. Plus att jag var rädd att bli berusad. Blir så lätt åksjuk på tåg och var rädd att både vara lite salong och bli åksjuk. Så drack nåt glas bubbel och en öl typ. Men när man äter gott hör ju liksom god dryck till. Charkisar och en cola är ju inte riktigt samma sak. 
 
Vi åkte upp till terassen på hotellet för det har man ju hört så gott om. (Läs sett på bloggar). Men det var fullt och eftersom vi bara skulle ta en drink så lämnade vi våra platser åt dem som skulle äta. Uteserveringen längs gatan var också väldigt härlig! 
 

Pannkaksfrulle

Publicerad 2016-07-31 16:18:00 i Mat är gött,

Vår frukost imorse. Bär, frukt, pannkakor och nutella! Jag gjorde faktiskt smeten på glutenfritt mjöl. Ska verkligen försöka att äta mindre gluten. Pannkakorna blir ju lika goda ändå! Liiite svårare att steka dock. Dem tar lite längre tid i pannan.
 

Storköket och The barn

Publicerad 2016-07-31 13:28:00 i Mat är gött,

I Göteborg igår åt vi burgare på Stora Teaterns uteservering. Så stor och bra uteservering! Väldigt lugnt och skönt och vi kunde sitta och prata och mysa i mängder. Hamburgaren smakade bra och pommesen är sååå goda med örter och så på! Tryffelmajjon ska vi inte ens snacka om! Älskar ju tryffel! Ett litet minus bara för priset. En liten burgare, lite pommes och en dipp kostar liksom 180 spänn. Men det var mysigt så det var värt det! Jag som är lite neggo till en köttpuck som är mindre än brödet haha. Vill hellre ha lite tunnare och i hela brödet och kaaaanske lite utanför. Men det är bara jag! 

Om

Min profilbild

Välkommen till min lilla bloggis! Mitt namn är Lisa Jungqvist Larsson. Bor i Skövde med min man och son. Mitt liv består av goda middagar, familjeliv och en och annan blombukett! Vi ska snart flytta från vårt fina hus för nya äventyr någon annanstans. Häng med vettja! Kontakt: lisajungqvistlarsson@gmail.com

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela