Lisa J Larsson - Mat, bak och livets goda

100% linne

Publicerad 2018-02-10 16:15:04 i Barnkläder, Espen 2 år, Materiella ting,

(null)
Beställde helt sjukt gulliga kläder i 100% linne för ett tag sedan till Espen. Och dem är verkligen sååå fina. Köpte en skjorta, ett par hängselbyxor och dessa byxor som är på bilden. Beställt från detta märke en annan gång och dem levererar verkligen. Med sig får man en litet knippe med alla färger på tyg som dem erbjuder. Ifall man blir sugen på nåt mer men vill se färgerna in real life så att säga😉 sjukt nöjd!! Ska ju sy lite mer nu tänkte jag och tänkte försöka härma denna design hehe. Kör en liten fuling där.
Nu är Sebbe och handlar. Är sååå hungrig. Blir hemmagjord pizza. YUM! Så sugen alltså! Annars jobbar vi med all tvätt som vi vill få tvättad och har fikat med Sebbes syrra och familj. Nu ska vi chilla resten av dagen! 

Hoppas alla har en lovely lördag!❤️ (null)

Kommentarer

Postat av: Matilda

Publicerad 2018-02-15 18:03:58

Åh vilka gulliga bilder. Tycker din blogg är toppen. Keep up the good work!

Svar: Tack snälla du Matilda!!<3
Lisa Jungqvist Larsson

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Välkommen till min lilla bloggis! Mitt namn är Lisa Jungqvist Larsson. Bor i Skövde med min man och son. Mitt liv består av goda middagar, familjeliv och en och annan blombukett! Vi ska snart flytta från vårt fina hus för nya äventyr någon annanstans. Häng med vettja! Kontakt: lisajungqvistlarsson@gmail.com

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela