Lisa J Larsson - Mat, bak och livets goda

Blivit med träpall

Publicerad 2018-02-26 09:57:54 i Blomster, Livet, Vårt hem,

Inlägget innehåller en annonslänk.
Denna pall kom med dem nya sängkläderna som jag visade häromdagen. Jag har letat efter nåt begagnat på blocket, loppisar och second hand hur länge som helst nu. För det första har det typ inte funnits några och för det andra så har dem varit svindyra om jag väl hittat något. Så nu slog jag till på denna när en rabattkod uppdagade sig. Vill du veta var den hittas? Klicka in här! (adlink)
Den fina vårbuetten fick flytta in i sovrummet. Behövde lite färg därinne och denna bukett blir man ju så glad av!
Idag ska vi storhandla inför veckan, visa er veckans matsedel och gå på ett roligt möte ikväll! Vissa nära och kära vet ju vad vi ska göra men ska ha ytterligare ett möte på tisdag nästa vecka innan jag kan avslöja nåt hehe. Så kul! Förresten ska jag till Stockholm på fredag och hänga med vänner. Bara strosa runt i storstaden, äta gott och bara vara! Ska bli lite skönt att ta bilen själv och lyssna på poddar och hög musik. Får spara veckans poddar till resan. Lyssnar på Josefin och Vanja, Alice och Bianca samt Säker Stil. Lyssnar du på podd? Tipsa gärna!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Välkommen till min lilla bloggis! Mitt namn är Lisa Jungqvist Larsson. Bor i Skövde med min man och son. Mitt liv består av goda middagar, familjeliv och en och annan blombukett! Vi ska snart flytta från vårt fina hus för nya äventyr någon annanstans. Häng med vettja! Kontakt: lisajungqvistlarsson@gmail.com

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela