Lisa J Larsson - Mat, bak och livets goda

Tillbakablick 2017!

Publicerad 2017-12-31 11:52:00 i Livet, Livet,

Januari
 
Espen fyllde 1 år och det firades med kalas för nära och kära.
Februari
Jag och Sebastian gifte oss på drop-in på Bjertorp Slott i väntan på vårt Italien-bröllop. Men sen var vi gifta, kära och nöjda så vi avbokade det stora bröllopet haha. Bästa beslutet 2017!
Mars
Vårt hus kom ut till salu och fick inom kort två nya fina ägare. Så himla bra hus detta. Saknar det ibland. Speciellt det inglasade uterummet.
April
Vi fick ritningar på vårt nya kök till lägenheten och bestämde oss för att arbeta med Kitchen & Beyond. Och oj vilket vackert kök vi köpte!
Maj
Vi pressade ur våra sista månader ur huset med många underbara måltider. Här åt vi pannkakor som Sebbe stekte på muurikkan.
Juni
I juni fick jag min allra första samarbetsförfrågan av ingen mindre än Bellas Blommor. Detta samarbete är fortfarande fortgående och jag är så tacksam och glad över att få jobba med er<3
Vi åkte utomlands med Espen för första gången och det var så nice!
Åkte till kusten.
Juli
Jag fyllde år och fick bl a en resa till Italien med min man. Denna resa såg vi även som vår smekmånad<3
Augusti
Åh alltså vill dela så många bilder från sommaren egentligen men detta inlägg blir långt nog. Men Sebbe hade en seeeen semester och eftersom att vi var mitt i flytt mellan boenden här passade vi på att åka bort en vecka. Det blev Göteborg, Varberg och sist Helsingborg. Bästa semestern på länge!
Blev veckans blogg på Blogg.se. SÅÅÅÅ GLAD!
Renoveringen drog ut på tiden och vi bodde hos Sebbes föräldrar i mer än en månad. Stackars dem haha! Men det gick hur bra som helst!
September
Vi fick äntligen flytta in i vårt nya hem!! Stenen som lyfte från hjärtat här är obeskrivlig. Så skönt att slippa vara i vägen och bona hos sig själv!
Vi åkte till Italien och bodde vid Gardasjön på det finaste hotellet jag skådat. Googla Villa Cortine Garda så får ni se själva!
Oktober
Vi hade en photoshoot av vårt kök.
Vårt badrum blev äntligen klart och vi slapp ha hantverkare hos oss från morgon till kväll. Dem gjorde ett så bra jobb! Nu slapp vi duscha i källaren.
November
Började pynta inför advent och jul.
December
December kom och vi har julbakat och bara hängt. Inte mått så bra i mig själv denna månaden och har 2018 besämt mig för att ta hand mer om mig själv och lägga vikt i vad jag vill och inte passa upp andra hela tiden. Så glad att jag har dessa på bilden nedan när livet känns jobbigt ibland. 
Det var lite från året som varit! Överlag har det varit ett väldigt härligt år! Tack alla ni som kollar in här varje dag. Blir så himla glad av det och uppskattar er så mycket<3 2018 ska bli ett härligt år eller hur?!
 
Jag har inga löften men vill bli bättre på att ta till vara på dem små sakerna varje dag. Njuta av solens strålar i ansiktet när våren kommer, njuta av doften av kaffe på morgonen. Jag ska verkligen ransaka mig själv och göra saker jag mår bra av. Hitta tillbaka lite till mig själv nu efter att ha varit hemma i två år med Espen. Det är ju verkligen så mysigt såklart men nu tycker jag att jag fötjänar att vara lite självisk. Och det är jag dålig på. För ALLA andra går alltid först för det mesta. 
 
Har förövrigt inte druckit alkohol på länge. Trappat ned detta året pga magen. Kunde dricka en klunk vin typ och så mådde magen piss dagen efter. Och nu det senaste har jag inte druckit alls och det känns så himla bra. Inte bara för magen utan kroppen och sinnet överlag. Känner att jag verkligen inte behöver alkohol. Och det känns som ett så bra beslut!! 
 
Har ni något ni ska bli bättre på till nästa år?
 
- Blir ju sååå glad när ni trycker på det lilla hjärtat<3 -

Om

Min profilbild

Välkommen till min lilla bloggis! Mitt namn är Lisa Jungqvist Larsson. Bor i Skövde med min man och son. Mitt liv består av goda middagar, familjeliv och en och annan blombukett! Vi ska snart flytta från vårt fina hus för nya äventyr någon annanstans. Häng med vettja! Kontakt: lisajungqvistlarsson@gmail.com

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela