Lisa J Larsson - Mat, bak och livets goda

En skål löjrom och en klapp på axeln

Publicerad 2017-11-02 17:31:26 i Livet, Mat är gött,

Igår hade vi lite att fira! Bl a att Sebbe kommit hem och lite andra roliga grejer! Då poppade vi lite chamoagne och som ni säkert redan förstått.. LÖJROM!! Ja vi äter alltid det vid speciella tillfällen hehe. Så gott och lyxigt!! Vänerlöjrom gillar jag ju bäst men den amerikanska i frysen får duga nu;) Så härligt att Sebbe är hemma men måste ändå klappa mig själv på axeln efter att ha varit själv med Espen i tre dagar! Inte för att han är jobbig men jag har ju inte varit ensam i en enda sekund haha. Så ja, bra jobbat Lisa!
 
Vad händer er ikväll annars? Vi ska på handboll här i Skövde hela familjen och det ska bli superkul. Mest intressant att se hur länge Espen kommer tillåta att ha hörselskydd på sig... Han har ett par svarta med döskallar på som vi inte invigt än. Den som lever får se! 

NU: Påfyllning av kaffe!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Välkommen till min lilla bloggis! Mitt namn är Lisa Jungqvist Larsson. Bor i Skövde med min man och son. Mitt liv består av goda middagar, familjeliv och en och annan blombukett! Vi ska snart flytta från vårt fina hus för nya äventyr någon annanstans. Häng med vettja! Kontakt: lisajungqvistlarsson@gmail.com

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela