Lisa J Larsson - Mat, bak och livets goda

Julbak och en liten bagare

Publicerad 2017-12-10 15:23:01 i Sötsaker,

En riktig bildbomb bjuder jag på från denna förmiddagen. Sebbe har varit ledig lördag och söndag så har velat vara med honom och Espen, därav tyst härinne. Men som ni ser har vi bakat idag! Lussebullar utan saffran önskade sig min make. Jag och Espen satte igång medan jag satte mn kära man i lite arbete hehe. Han dammsög trappan och sedan fick jag panik över att vi inte hade några russin. Så han fick åka till affären illa kvickt. Men han kom lagom till att hjälpa oss att sätta u russin och pensla bullarna<3 Ena plåten blev perfekt och den andra glömde jag lite tyvärr haha.
 
Har ni haft en bra helg annars? Min har varit så nice. Inga krav liksom utan vi har tagit det som det kommit. Gått på stan lite, ätit god mat, mellis framför brasan osv. Och det skönaste av allt. Vi har inte suttit framför tv:n varken fredag eller lördag. Vi satte oss framför brasan när bubbis somnat och spelade alfapet ena kvällen och kort den andra. Så jäkla skönt att släppa den där jäkla tv:n lite alltså. Vi ser på serier vareeeenda dag liksom. Så nu när våra nya fåtöljer kom hem kunde vi verkligen mysa på övervåningen också!
 
Nu ska jag bara skriva klart detta och sedan lägga mig i sängen och läsa nåt kapitel ur min bok. Espen sover därnere med Sebbe men han ska väckas snart. Annars är hav väl vaken tills vi lägger oss... Svårnattad vår lille nu för tiden!
 
Puss och kram på er alla<3 
 
- Blir ju sååå glad när ni pushar hjärtat<3 - 
 
 

Kommentarer

Postat av: Louise

Publicerad 2017-12-10 17:01:20

Låter som ni haft en underbar helg <3

Svar: Ja det har vi verkligen <3
Lisa Jungqvist Larsson

Postat av: JUNITJEJ

Publicerad 2017-12-10 19:24:19

Så härligt med julbak!

Svar: Ja så sjukt roligt att vi äntligen tog tag i det😍
Lisa Jungqvist Larsson

Postat av: Jennifer

Publicerad 2017-12-11 20:31:25

Sååå mysigt 😍

Svar: Eller hur😍
Lisa Jungqvist Larsson

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Välkommen till min lilla bloggis! Mitt namn är Lisa Jungqvist Larsson. Bor i Skövde med min man och son. Mitt liv består av goda middagar, familjeliv och en och annan blombukett! Vi ska snart flytta från vårt fina hus för nya äventyr någon annanstans. Häng med vettja! Kontakt: lisajungqvistlarsson@gmail.com

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela