Lisa J Larsson - Mat, bak och livets goda

Painted walls

Publicerad 2017-08-01 12:00:00 i Livet, Renovering, Vårt hem,

Det går sakta men säkert framåt med renoveringen av lägenheten. Efter att målaren varit på semester en vecka pch sedan vabbat en vecka är han äntligen tillbaka! Den 16:e augusti går flyttlasset så då hoppas jag att han hunnit upp på övervåningen och målat våra sovrum iallafall! Cirka den 17e kommer vår nya säng också. Så vi behöver någonstans att sova😉 men det löser sig väl! 


Så kasst också, när jag kom till lägenheten för att sälja en grej från blocket stod det en fet kartong framför dörren. Det var vår spis som stått ute hela natten?! Ingen hade ringt och sagt att dem levererade eller nåt. Tänk om den blivit stulen eller att det hade regnat på den! Det var Freja som levererade. Riktigt dåligt!! Stod mitt namn på paketet men jag har inte tagit emot nåt. Då får man väl inte bara ställa av så dyrbara grejer?! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Välkommen till min lilla bloggis! Mitt namn är Lisa Jungqvist Larsson. Bor i Skövde med min man och son. Mitt liv består av goda middagar, familjeliv och en och annan blombukett! Vi ska snart flytta från vårt fina hus för nya äventyr någon annanstans. Häng med vettja! Kontakt: lisajungqvistlarsson@gmail.com

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela